Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Hoidokit

Hoidokkeja pääset tutkailemaan tuolla alhaalla olevasta linkeistä. Mutta ennen sitä, muista lukea muutama hoitoohje ja sääntö.

​Tässä ne ovat:

 

​1. Huolehdi hoidokistasi hyvin. Älä anna sen kärsiä tarinoissasi, sillä hoidokit ovat ikään kuin NPC-hahmoja. Jokaisessa tarinassa, jonka kirjoitat hoitotarinoihin, on oltava lemmikkisi kanssa, sillä muuten sivut täyttyvät tarinoista, joissa lukee esimerkiksi:

​Olin tänään kävelyllä. Huomasin että lehdet alkoivat värjäytyä hiljalleen. Oli tulossa syksy.

​Pian olin taas kotona. En ollut käynyt vanhempieni luona pitkään aikaan. Päätin mennä heidän luokseen.

Kun olin saapunut heidän luokseen, he alkoivat pölöttämään minulla kaikesta jne.

Huomaatko? Hahmo, jolla kirjoitettiin, ei maininnut kertaakaan kissaansa.

​2. Muista, että ylläpito poistaa tarinat, jotka ovat sääntöjä, tai jotakin muuta tärkeää vastaan. Lisäksi ylläpito ilmoittaa jokaisen omaan kaappiin, että olet tehnyt näin. Siitä saat itse tietää. Jos viekussa yksärillä kysyt, voiko ilmoituksen poistaa, ylläpito vastaa mielellään. Mutta ole varovainen, sillä ylläpito on aika usein paikalla.

3. Saat käyttää muiden ihmis- ja eläinhahmoja tarinoissasi, mutta muista, että et saa haukkua, satuttaa, yms. toisen hahmoa. Myöskin liika autohittaaminen on kielletty.

4. Muista, että sinun täytyy ostaa kaikki hoidokkisi lelut ja muut tavarat, ellei sinulla ole kotonasi, oman lemmikkisi vanhoja tavaroita. Siihen asti kunnes saat ostettua hoidokillesi tarvittavat hoitotavarat, voit laina niitä hoitolalta. 

5. Tottele hoitolan pitäjiä (ylläpitoa), sillä heidän sanansa on "laki".

6. Varsinaista erotusuhan aikarajaa, mutta jos olet ylläpidon mielestä ollut liian epäaktiivinen, sinulle asetetaan erotusuhka. Jos et erotusuhan tultua, kirjoita muutamaan viikkoon, sinut erotetaan, ja hoidokkisi on taas varattavissa.

 

 

Kissat

Matelijat

Kanit

Koirat

Jyrsijät

 
 
©2018 Virtuaalihoitola Mooncat - suntuubi.com